Hava Durumu

Kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti

Uludağ’ın zirvesinde akrabaları ile kamp kurmaya giden 47 yaşındaki Bayram Geçal, sarp kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2012 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2012 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti


Olay, saat 18.30 sıralarında Uludağ’ın zirvesindeki Maden bölgesinde meydana geldi. Bursa merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesinde ikamet eden Bayram G. (47), ailesi ve İstanbul’daki akrabaları ile her sene kamp kurduğu Tumba mevkiine gitti.

Çatı ustalığı yapan 2 çocuk babası Bayram G., ailesi ile birlikte patika yoldan kar çukuruna gezintiye çıktı. Patika yolun kalabalık olması sebebiyle kestirmeden gitmek isteyen Bayram G, profesyonel dağcıların bile gitmeye cesaret edemediği sarp kayalıklardan gitmek istedi.

Çürük ve keskin kayalıklardan oluşan yolda dengesini kaybeden Geçal, ailesinin gözleri önünde 30 metreden aşağı yuvarlandı. Bayram G.'ın yakınları durumu hemen jandarmaya bildirdi. Bölge tarifi yapmakta güçlük çeken ailenin yerini cep telefonu sinyali sayesinde bulan 12 kişilik jandarma arama-kurtarma timi, olay yerine hareket etti.

Nilüfer Arama Kurtarma Ekipleri (NAK) da bölgeye ulaşmak için yola çıktı. Halatlar aracılığıyla uçuruma inen jandarma ekipleri, Bayram G.'in cesedine ulaştı. Bayram G'in cesedi, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Çekirge Devlet Hastanesi önünde bekleyen Bayram G’ın yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarını tutamayan aileyi akrabaları sakinleştirdi. 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.