Hava Durumu

Kaybedilen her gün parayla ödenecek

Bursaspor’un tecrübeli teknik adamı, genel kurul süreci sebebiyle bonservisi elinde olan futbolcularla görüşmelerin sağlıklı gerçekleşemediğini söyledi. Başarılı çalıştırıcı, 17’sinden sonra gece gündüz çalışıp, Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak için mücadele vereceklerini ve buna inandıklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2013 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2013 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaybedilen her gün parayla ödenecek

Hikmet Karaman, Bursaspor’da yaşanan süreç ile ilgili Bursa Hakimiyet’e önemli açıklamalarda bulundu. 5 başkan adayı olduğunu ve bu dönemde herkese karşı eşit mesafede bulunduğunu belirten Karaman; “Ben teknik direktörüm ne oyum var ne de başka bir şey. Benim işim sahada ve oraya yoğunlaşmak istiyorum” ifadesini kullandı.

GÖRÜŞMELER TIKANIYOR

Kongrenin ilk oturumda gerçekleşmemesinin kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirten Hikmet Karaman; “Bonservisi elinde olan futbolcular var. Görüşmeler bir zamandan sonra tıkanıyor. Futbolcular da haklı olarak geleceklerini düşündükleri için beklemiyorlar. Kaybedilen her gün parayla ödenecek” açıklamasını yaptı.

2 GÜNLÜĞÜNE GELECEĞİM

Geçen sezon kiralık oynayan ve genç futbolcuların bugün toplanacağını belirten Karaman; “11 Haziran’da (yarın) Bursa’ya geleceğim. 2 gün futbolcu arkadaşlarımızla çalışıp tekrar şehirden ayrılmayı planlıyorum. Çünkü yanlış yorumlara ihtimal vermek istemiyorum. 17’sinden sonra yeni seçilecek başkanımızla görüşürüz” dedi.

Holmen ve Sinan’ı kadroya katmalıyız

Bonservisi elinde bulunan orta saha oyuncusu Samuel Holmen ile kaleci Sinan Bolat’ı kadrosunda görmek istediğini belirten Hikmet Karaman; “Başkanlar bir araya gelip bir komite oluşturabilir ve transfer devam edebilir. Ancak şu an Genel Kurul sebebiyle transfer durmuş durumda. Bu iki oyuncuyu da elimizden kaçırmak istemiyoruz” açıklamasını yaptı.

Erman gelmeyi çok istiyordu

Sivasspor’dan Galatasaray’a transfer olan Erman Kılıç ile ilgili yorumda bulunan Hikmet Karaman; “Erman Bursaspor’da oynamak için can atıyordu ve ortalıkta ne Galatasaray vardı ne de bir teklif. Fakat biz geç kalınca Galatasaray’a transfer oldu. Elinde bonservisi olan futbolcuları böyle kaçırıyoruz” dedi.

Ant içmemiz gerekiyor

Teknik heyet ve futbolcular olarak sözlerini tuttuklarını ve Avrupa Ligi’ne kaldıklarını belirten Hikmet Karaman; “Şehir, bizler hatta medya da olmak üzere Bursa’daki herkes gruplara kalmak için gece gündüz çalışmalı. Ant içmemiz gerekiyor” dedi.

Takviyeden önce eksik kapatacağız

Bursaspor’un takviye yapması gerektiğini ancak önemli bir detayın gözden kaçtığını söyleyen Hikmet Karaman; “Geçen sezon ilk 11’de oynayan 3 futbolcumuz vardı. Ferdinand ve Edu kiralıktı, Vederson’un sözleşmesi sona erdi. İlk önce bu futbolcuların boşluğunu doldurmalıyız. Ardından takviyeyi düşünmeliyiz” açıklamasında bulundu.(Tolgay ATAOKAY'ın ÖZEL HABERİ)

Markaj’ı kaçırmayın!

Bursasporlular ekran başına… AS TV’nin ekran klasiği Markaj’da Bursaspor’un 17 Haziran’a ertelenen Olağanüstü Genel Kurul’u masaya yatırılacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sunacağı Markaj’ın konukları, Adem Vural ve Erkan Öncel. Markaj saat 20.30’da AS TV’de
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.