Hava Durumu

Kaybolan bebek Facebook sayesinde bulundu

Bir kadının yardım çağrısı binlerce paylaşımla karşılık buldu, ailenin saldırı anındaki panikte gözden yitirdiği sekiz aylık bebeğe ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaybolan bebek Facebook sayesinde bulundu
Fransa'nın Nice kentinde en az 84 insanın can verdiği terör saldırısında kaybolan bir bebeğe ulaşmak için  sosyal medya kullanıldı.

Sekiz aylık bebeğin peşine Triava Banner adlı kadın düştü. Facebook'a başvuran kadın, insanların canhıraş bir şekilde kaçmaya çalıştığı saldırı sırasında mavi bir bebek arabasındaki çocuğun  kaybolduğunu ve yardım istediğini aktardı.

Kayıp bebeğin fotoğrafıyla verilen çağrı, binlerce kez paylaşıldı ve sonunda bebeğe ulaşıldı. Banner, "Bulundu! Facebook ve bize yardım eden herkese teşekkürler" paylaşımıyla sonucu duyurdu.

Genç kadın, daha sonra aileye ulaştı ve bebeği teslim etti.

Yakınları kayıp olan çok sayıda insan, başta Facebook olmak üzere sosyal medya üzerinden yakınlarına ulaşmaya çalışıyor. Bazı mesajlarda "Havaifişek gösterisine gittiğinden bu yana ondan hiç haber alamadık" ifadeleri yer aldı.

Cani saldırı sonucunda çok sayıda çocuk ve genç kaybolmuş durumda. Saldırganın kimliğini ilk duyuran medya organları arasındaki Nice-Matin adlı yerel gazete, kayıpların fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.