Hava Durumu

Kaybolmasın

Bursaspor'da son haftalarda büyük bir düşüşün içine giren Batuhan Kör yaşadığı mental problemi aşmaya çalışıyor. Batuhan'ın bir an önce toparlanması için gösterilecek çaba, kulübün geleceği açısından önem teşkil ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaybolmasın

Bursaspor'da geçen sezon A Takım forması giymeye başlayan, bu sezon ligin ilk yarısında çıkış yapan ve özellikle Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe ile oynanılan maçta attığı dört golle dikkatleri üzerine çeken Batuhan Kör ligin ikinci yarısında bambaşka bir kimliğe büründü.

ALİ'DEN SONRA DÜŞÜŞ YAŞADI

Ali Akman'ın sürpriz bir şekilde takımdan ayrılmasıyla takımın birinci santrforu haline gelen genç oyuncu büyük bir düşüşün içine girdi. Ligin ilkyarısında 5, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 gol atan 20 yaşındaki krampon ikinci yarıda sadece 2 kez fileleri havalandırabildi.

BEŞİKTAŞ VE ST. ETIENNE İDDİASI

İstanbulspor maçında sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen Batuhan Kör Eskişehir'e de götürülmedi. İsmi yurtiçi ve dışından birçok kulüple anılan Batuhan Kör için Türkiye'de Beşiktaş ve yurtdışında da Fransa'nın St. Etienne'in ön planda olduğu konuşuluyor. Bursaspor'da yaşanan belirsiz ortamı genç futbolcuyu geriye götürürken, kulübün önümüzdeki dönemde para kazanabileceği oyunculardan biri durumundaki Batuhan'ın yaşadığı mental problemi aşması gerekiyor. Genç futbolcunun Bursaspor'la sözleşmesi 31 Mayıs 2023'te sona eriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.