Hava Durumu

Kayıp gencin cesedi ormanda arandı, baba ile üvey anne gözaltına alındı

Zonguldak'ta geçen yıl Aralık ayından bu yana kayıp olan 32 yaşındaki gencin öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine harekete geçen jandarma ekipleri cesedi için ormanlık alanda çalışma başlattı. Gencin babası ve üvey annesi gözaltına alınırken, baba ormanda ekiplere yer gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayıp gencin cesedi ormanda arandı, baba ile üvey anne gözaltına alındı

Olay, Beycuma'ya bağlı Karadere köyü Mudaroğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Z. (32) isimli şahsın 2020 Aralık ayından bu yana ikamet ettiği Karadere köyünde olmadığı, ancak ailesinin şahıs kayıp olduğuna dair herhangi bir müracaatta bulunmadığının öğrenilmesi üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince icra edilen istihbari çalışmalar neticesinde şahsın öldürülmüş olabileceği bilgisi alındı.

BABA İLE ÜVEY ANNE GÖZALTINA ALINDI

Yapılan araştırmalar sonucunda A. Z.'nin babası A.Z. (55) tarafından öldürülerek ormanlık alana gömüldüğü tespit edildi. Meydana gelen olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili gencin babası A.Z. ile üvey annesi gözaltına alındı. Gencin babası jandarma ekiplerine olay yerinde yer göstererek cesedin bulunması için çalışmalara katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.