Hava Durumu

Kayıp iş makinesi operatörünü arama çalışmalarında yeni gelişme!

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde Aksu Deresi yatağında çalışma yaparken iş makinesinin suya yuvarlanması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan operatör Muhammet Yılmaz'ı (27) arama çalışmaları, 4'üncü günde de sürdürüldü. Dere yatağında Yılmaz'a ait olduğu düşünülen mont bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayıp iş makinesi operatörünü arama çalışmalarında yeni gelişme!

Düzce'de 4 Şubat Salı günü Gölyaka'ya bağlı Saçmalıpınar köyündeki Aksu Deresi yatağında heyelan sonrası iş makinesiyle çalışma başlatıldı. Çalışma sırasında iş makinesi dereye yuvarlanırken operatör Muhammet Yılmaz akıntıya kapıldı.

Düzce AFAD, Sakarya AFAD, Düzce UMKE, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri ile Düzce Afet Gönüllüleri ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekibi, Yılmaz'ı arama çalışması başlattı.

Derede ve drone ile havadan yapılan arama çalışmaları 4'üncü günde de sürdürüldü. Ekipler dünkü aramalarda Aksu Deresi'nde dallara takılmış, Yılmaz'a ait olduğu tahmin edilen mont buldu.

Montun üzerinde Yılmaz'ın çalıştığı şirkete ait logonun olduğu belirtildi. Bunun üzerine ekipler, aramalarını Aksu Deresi içinde yoğunlaştırdı. Arama- kurtarma ekipleri, dere güzergahı ile bitiş noktasında oluşturulan gölette arama yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.