Hava Durumu

Kayserispor'da Dan Petrescu dönemi resmen başladı

Hes Kablo Kayserispor, anlaşma sağladığı Rumen teknik direktör Dan Petrescu ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Törende konuşan Petrescu, ""Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugüne kadar gittiğim tüm takımlarda hiç böyle karşılanmamıştım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2021 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2021 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kayserispor'da Dan Petrescu dönemi resmen başladı

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, Rumen teknik direktör Dan Petrescu için imza töreni düzenledi. Deneyimli teknik direktör sarı kırmızılı kulüple 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Dan Petrescu, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugüne kadar gittiğim tüm takımlarda hiç böyle karşılanmamıştım. Çok heyecanlıyım. Riski seviyorum, riski sevmeyen başarılı olamaz. 20 yıl futbol oynadım, hocalık kariyerimde birçok ülkede görev yaptım. Türkiye ligi çok zor ve güzel bir lig" dedi.

"TAKIM RUHUNU SAHAYA YANSITACAĞIZ"

Başarılı olmak için çok çalışacaklarını belirten Petrescu, "Bizim için en önemlisi puan kazanmak. Amacımız kulübümüzü üst sıralara çıkartmak. En önemlisi takım ruhu. Son iki maçta bunu gördüm, Gaziantep FK karşılaşmasında da bu ruhu sahaya yansıtacağız. Çok büyük takviyeler yapmadan takımımızı ligde tutup gelecek sene daha büyük hedeflerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.