Hava Durumu

Kaza değil katliam! 6 ölü 17 yaralı

Kars-Ardahan karayolunda meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2015 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2015 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaza değil katliam! 6 ölü 17 yaralı
Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Ardahan’dan Erzurum’a giden ve sürücüsü belirlenemeyen 25 FL 520 plakalı otomobil ile Kars’tan Ardahan’a seyreden sürücüsü belirlenemeyen 75 AL 980 plakalı otomobil, iddiaya göre dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sırasında Kars istikametinden gelen 36 M 1153 plakalı servis minibüsü de kaza yapan araçlara çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırması sonucu şarampole yuvarlandı.

\"\"

Kazada 75 AL 980 plakalı otomobil ile Kars’tan Ardahan’a gittikleri öğrenilen ve aynı aileden oldukları belirtilen biri çocuk 6 kişi hayatını kaybetti. Kazada diğer otomobil ve minibüste bulunan 17 kişi ise yaralandı. Bazı yaralıların durumunun ağır olduğu ve Kars Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.
Kaza sonrası bölgeye gelen UMKE ve Sivil Savunma ekipleri, cenazeleri sıkıştıkları araç içerisinden güçlükle çıkardılar.

\"\"

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kars-Ardahan karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin kimliği belli oldu. 
Kars-Ardahan karayolu üzeri Kırkpınar Köyü mevkiinde biri öğrenci minibüsü olmak üzere üç aracın çarpıştığı kazada Halime Koç, Mikail Şit, Eylem Şit, Naciye Şit, Necdet Koç ve Emirhan Şit (14) feci şekilde hayatını kaybederken, 17 kişi yaralandı. 

\"\"

Kazada yaralananlar olay yerine gelen ambulanslarla Kars Harakani Devlet Hastanesi ile Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanelere sevk edilen yaralıların yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

“VALİ HASTANEYE GELEREK YARALILARLA GÖRÜŞTÜ”

Feci kazayı duyan Kars Valisi Günay Özdemir, Araştırma Hastanesi’ne geldi. Burada hastane yetkililerinden bilgiler alan Vali Özdemir, yaralı öğrencileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığını ifade eden Özdemir, havanın yağmurlu olması ve yolun kaygan olmasından kazanın yaşandığını kaydetti.
Öte yandan Kars-Ardahan Karayolu Kırkpınar Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan 17 kişinin kimlik bilgileri ile ilgili bilgi alınamadı. Yaralıların tedavileri devam ederken, bazı yarılıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.