Hava Durumu

Kaza yapan sürücü, alkolmetreyi reddetti!

Antalya'da kaza yapan minibüs sürücüsü Mahsuni Y. (36), alkolmetreyi üflemeyi reddedince polis merkezine götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2021 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2021 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaza yapan sürücü, alkolmetreyi reddetti!

Kaza, saat 18.00 sıralarında Kepez ilçesi Göksu Mahallesi Suphi Türel Caddesi üzerinde meydana geldi. Pazarcılık yapan Mahsuni Y. yönetimindeki O7 ADV 109 plakalı minibüsle Gazi Bulvarı istikametine giderken, yağmur nedeniyle kaygınlaşan yolda aracın kontrolünü kaybetti.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs önce kaldırıma çıktı, daha sonra yol kenarında bulunan çöp konteynerine çarparak yan yattı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bazı vatandaşlar ise sürücü Mahsuni Y. ile adı öğrenilemeyen yolcuyu minibüsten çıkarttı. Hafif yaralı olan yolcu gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

GAZETECİLERDEN KAÇTI, ALKOLMETREYİ ÜFLEMEDİ

Kazayı yara almadan atlatan sürücü Mahsuni Y., polis ekiplerine zorluk çıkardı. Gazetecilerin kendisini görüntülediğini gören Mahsuni Y., yalın ayak şekilde köşe bucak kaçarken, alkolmetreyi üflemesi için çağıran polis ekiplerine de olumsuz yanıt verdi. Bir süre minibüsün etrafında dolaşan Mahsuni Y., tüm ısrarlara rağmen alkolmetreyi üflemeyince polis merkezine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.