Hava Durumu

Kazada hayrete düşüren olay! Tam 15 saat sonra...

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’nde 39 yaşındaki Ertan Ayas, kullandığı Otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Ayas’ın kaza yaptığı ve yaralandığı 15 saat sonra yoldan tesadüfen geçen araç sürücüleri tarafından fark edildi. Kaza anında yanında olduğu belirlenen ve kaza yerini hatırlamadığını öne sürerek yaya olarak evine gittiği tespit edilen arkadaşı Ogün Aygün ise Jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2014 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2014 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kazada hayrete düşüren olay! Tam 15 saat sonra...

Malkara’nın Sarıpolat köyünde oturan Ertan Ayas ağabeyine ait 22 FV 267 plakalı otomobili ve arkadaşı Ogün Aygün alarak geçen Pazartesi gecesi eğlenmeye çıktı. Sabaha kadar Alkol aldıkları öne sürülen Ayas ve Aygün, eğlence mekanından çıktıktan sonra otomobille köylerine dönmek için yola çıktı. Malkara-Keşan karayolunun 2’nci kilometresinde Ertan Ayas kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çukura uçtu. Kazada sürücü Ayas yaralanırken, arkadaşı Ogün Aygün araçtan hafif sıyrıklarla çıktı. Yürüyerek kaza yerinden uzaklaştıktan sonra alkolünde etkisiyle jandarma ekiplerine haber vermek yerine köydeki dayısını arayıp kendisini almasını istedi.

YOLDAN GEÇEN SÜRÜCÜ TESADÜFEN BULDU

Bir süre sonra köyüne dönen Ogün Aygün, Ertan Ayas’ın ailesine sabaha karşı kaza yaptıklarını ancak kaza yerini hatırlamadığını söyledi. Ertan Ayas’ın yakınları jandarma ekiplerine durumu bildirerek çevrede arama yapılmasını istedi. Ancak jandarma Malkara-Keşan yolu üzerinde yaptığı aramalarda Ertan Ayas ve kaza yaptığı otomobile rastlayamadı. Dün akşam saat 20.00 sıralarında 2’nci kilometrede aracını durduran bir araç sürücü ihtiyaç gidermek için yoldan uzaklaştığında çukurun içerisinde bir otomobil ve yaralı birini görerek jandarma ekiplerine ihbarda bulundu.

Kaza yaptıktan yaklaşık 15 saat sonra yaralı olarak bulunan Ertan Ayas, ambulans Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı olarak beyin ve sinir cerrahisi servisine alındığı öğrenilen Ayas’ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

GÖZALTINA ALINDI

Malkara Cumhuriyet Savcısının talimatıyla kaza yerinde inceleme yapılırken, arkadaşını yaralı olarak bırakıp köyüne dönen 39 yaşındaki Ogün Aygün ifadesi için gözaltına alınarak Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.