Hava Durumu

Kazada otomobil ikiye bölündü

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Hayrabolu yolu üzeri Batkın köyü girişi yakınlarında otomobil ile kamyonun çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında taklalar atan otomobil ikiye ayrıldı. Otomobil sürücüsü kazada ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2013 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2013 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kazada otomobil ikiye bölündü

Edinilen bilgiye göre, Malkara istikametinden Hayrabolu istikametine seyir halinde olan 48 yaşındaki Ercan Dikmen yönetimindeki 59 LE 551 plakalı otomobili ile Hayrabolu yolu Batkın Köyü girişi yakınlarına geldiği esnada iddiaya göre aşırı sürat ve yolun yağış nedeniyle kayganlaşması sonucu karşı yönden gelen 53 yaşındaki Nedim Kuru idaresindeki 22 FR 365 plakalı kamyona çarptı.

Aşırı süratin ve çarpmanın etkisiyle otomobil taklalar atarak ikiye bölündü. Kazada otomobil sürücüsü Ercan Dikmen ağır yaralandı. Yolda seyir halinde olan vatandaşların olayı görmelerinin ardından jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber verdiler.

Olay yerine gelen jandarma ekiplerince çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken 112 sağlık ekiplerince ise yaralıya ilk müdahale yapıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü Malkara devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen sürücü Dikmen daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.