Hava Durumu

Kazanan Bursa olacak

Bursaspor ile İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur maçında bugün karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2013 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2013 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kazanan Bursa olacak

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakaları Bursa derbisine sahne olacak. Bursaspor ile İnegölspor kupada gruplara kalmak için mücadele verecek. Saat 20.00’de başlayacak ve Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan’ın yardımcılıklarını Deniz Turgut ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.

2005’TE OYNANMIŞTI

Bursaspor bir önceki turda Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1 yenmişti. İnegölspor ise bu tura Nevşehir Spor Gençlik, Kasımpaşa ve Gaziantepspor’u saf dışı bırakarak geldi. İki takım, 8 sene önce de birbirine kupada rakip oldu. Türkiye Kupası 1'inci Kademe maçında İnegöl'de oynanan maçta İnegölspor, müsabakayı 1-0 kazanmış ve Bursaspor’u kupadan elemişti.

Maç heyecanı AS TV’de

Bursaspor ile İnegölspor arasında gerçekleşecek Türkiye Kupası maçının tüm ayrıntıları AS TV ekranlarında olacak. Mücadele öncesinde ve sonrasında yapılacak yayınlarla tüm heyecan AS TV eklanlarına yansıyacak.

İNEGÖL KAZANMIŞTI

Bursaspor’un İnegöl Şehir Stadı’nda Bordo Beyazlılar ile 2005’te oynadığı kupa maçında gülen taraf ev sahibi ekip olmuştu. İnegölspor Kemal’in 49. dakikada attığı golle mücadeleyi 1-0 kazanmıştı. 

Önemli olan dostluk

İnegölspor’un teknik direktörü Mehmet Bulut, Türkiye Kupası'nda oynayacakları Bursaspor maçını değerlendirirken, “Önemli olan dostluk” dedi. Bulut, “3 haftadır mağlubiyet aldığımız için bu maç bizim için önemli. Bizim önceliğimiz tabii ki lig ama kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Burada önemli olan dostluk ve centilmenlik. Galip gelirsek, turu geçeceğimiz için çok önemli. Kulübümüz maddi gelir de elde etmiş olacak. Hafta sonunda oynayacağımız Aydınspor maçına da daha moralli girmiş olacağız” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.