Hava Durumu

Kazanan Erkek Lisesi

Futsal genç erkekler mücadelesinde Bursa Anadolu Erkek Lisesi, Ayşe Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni normal süresi 3-3 biten karşılaşmada penaltılarla 4-3 yenmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2018 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2018 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kazanan Erkek Lisesi

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

Genç Erkekler Futsal Ligi'nde dün oynanan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan müsabakada Bursa Anadolu Erkek Lisesi, Ayşe Şaylı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesini normal süresi 3-3 sona eren maçta penaltılarla 4-3 mağlup etmesini bildi. Mücadeleye iyi başlayan Anadolu Erkek Lisesi, karşılaşmanın 15 dakikalık ilk bölümünü 4. 6. ve 12. dakikalarda Mustafa Koçak'ın attığı güzel gollerle 3 farklı önde kapattı.

HEYECAN TAVAN YAPTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise adeta rüzgar tersine döndü. 3-0 mağlup durumda olan Ayşe Şanlı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, önce 18. dakikada Tayfun Özkan, 22. ve 26. dakikalarda Enes Şükrü'nün attığı gollerle geri döndü ve müsabakada durum 3-3 eşitliğe geldi. Normal sürede başka gol olmayınca maç penaltılara gitti. Seri penaltı atışlarında daha başarılı bir performans gösteren Bursa Anadolu Erkek Lisesi, rakibine 4-3'lük üstünlük sağlayarak salondan galibiyetle ayrılan takım oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.