Hava Durumu

"Kazanmak için her şeyi yaptık"

Bursasporlu Abdullahi Shehu Eskişehirspor karşısında kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak bunda başarılı olamadıklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Kazanmak için her şeyi yaptık"

Karşılaşmanın ardından Sönmez Medya'ya değerlendirmede bulunan Nijeryalı futbolcu, "Futbolda bu tarz yenilgiler var. Gördünüz, kazanmak için her şeyi yaptık. İlkyarıda çok fazla sayıda pozisyona girdik. İkinci yarıda da pozisyonları değerlendiremedik. Ama oyun belki kolay gibi görünebilir fakat rakibimiz defans yaparak karşımıza çıktı. Bunlar futbolun içinde olan şeyler." şeklinde görüş belirtti.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in kendisini sağbekten orta sahaya çekmesini yorumlayan Shehu, "Orta sahada oynuyorum. Bu benim için bir sorun değil. Bunun en iyisini teknik direktörümüz bilir. Benim tek amacım takıma yardım etmek. Teknik direktörümüz ve futbolcu arkadaşlarıma yardım etmek için çalışıyorum. Bazen savunmanın sağında bazen orta sahada bazen de bugünkü gibi son bölümlerde savunmanın ortasında oynayabiliyorum. Tek amacım takıma faydalı olmak ve kendimi bunun için hazır hale getirmek." dedi.

Taraftarımız yanımızda olsun...

Bursasporlu Abdullahi Shehu Yeşil Beyazlı taraftarlardan da övgüyle bahsetti. Deneyimli krampon, "Taraftarlarımız bu maçta gerçekten çok iyiydi. Bizleri çok iyi destekledi. Biz onların her zaman bizleri desteklemesini ve yanımızda olmasını istiyoruz. Bizler yine kazanacağız ve onlar yanımızda olduğu sürece daha güçlü olacağız." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.