Hava Durumu

Kebapçı Selahaddin'e hapis cezası!

Teknik direktör Fatih Terim'e hakaret ettiği, tehditte bulunduğu ve kişisel bilgilerini yaydığı iddialarıyla hakkında dava açılan Selahaddin Aydoğdu, "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme ve yayma" suçundan 1 yıl 8 ay, "tehdit" suçundan ise 6 ay hapisle cezalandırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2019 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kebapçı Selahaddin'e hapis cezası!

Teknik direktör Fatih Terim'e hakaret ettiği, tehditte bulunduğu ve kişisel bilgilerini yaydığı iddialarıyla hakkında iki ayrı dava açılan Selahaddin Aydoğdu, "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme ve yayma" suçundan 1 yıl 8 ay, "tehdit" suçundan ise 6 ay hapisle cezalandırıldı.

NE YAŞANMIŞTI?

İzmir Alaçatı'da, 14 Temmuz 2017 gecesi çıkan kavgaya, Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'in, komşusunun restoranı ile kendi restoranını ayırmak için tam ortayaparavan çekmesi neden olmuştu.

Paravanın kaldırılması için şikayette bulunan diğer mekanın sahibi Selahattin Aydoğdu ile Fatih Terim önce telefonda tartışmıştı. Daha sonra Terim, damadı ile Aydoğdu'ya ait Yüzevler Kebapçısı'na gelmiş, taraflar arasında kavga çıkmıştı. Terim, olayın sonrası Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılmıştı. Olayın ardından Terim'in damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin, Alaçatı'daki restoranlarını kapatma kararı almıştı.

Olayın hemen ardından konuşan Aydoğdu, "Buraya geldi şov yaptı. Dükkanımı bastı ama iki dakikada kaçtı." demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.