Hava Durumu

Kedi eti ticareti ifşa edildi: Libidoyu artırıyor...

Vietnam'da kötü şansı def ettiği ve libidoyu artırdığına inanılan kedi eti ticaretini dünyayı duyurmak isteyen adamın çektiği görüntüler büyük ses getirdi

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kedi eti ticareti ifşa edildi: Libidoyu artırıyor...

Vietnam'da kötü şansı def ettiği ve libidoyu artırdığına inanılan kedi eti ticaretini dünyayı duyurmak isteyen adamın çektiği görüntüler büyük ses getirdi.

Vietnam'da kurulan bir et pazarında kesilmeyi bekleyen çaresiz kedilerin görüntüsü büyük tepki çekti. Ölüm kafeslerinde sofralara gidecekleri anı bekleyen kediler, Vietnam'da sıradan bir besin kaynağı.

DÜNYAYA DUYURMAK İÇİN ÇEKİLDİ

Videoda görülen kedilerin bazılarının yakalanmadan önce evcil hayvan olarak beslendiklerini düşündüren tasmaları var. Quyen adlı yerel bir kedi kurtarıcısı, geçen ay Ho Chi Minh şehrinde, kedi ticaretini dünyayı göstermek için bu videoyu çekti.

LİBİDOYU ARTIRDIĞI İDDİA EDİLİYOR

"Küçük kaplan" olarak bilinen kedi eti, Güneydoğu Asya ülkelerinin bazılarında şanssızlığı yok ettiği ve libidoyi artırdığı iddiasıyla bir güç kaynağı olarak görülüyor. Ayrıca bazı insanlar kedilerin çevikliğini kazanmak için onları tüketiyor.

FİYATI EL YAKIYOR

Kedi eti özel lokantalarda fiyatı 300 liraya kadar varan fiyatlara servis ediliyor. Ülkede kedi eti yemekten kaynaklı ölümler olduğu da rapor ediliyor ancak bu durum bile bu hayvanların sofralara gelmesine engel olamıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.