Hava Durumu

Kediyi sel sularından kurtardı: İnsani bir görev

İstanbul'da Topkapı-Ulubatlı altgeçidini su bastı. Su basan alt geçitte dakikalarca kurtulmak için çırpınan kediyi, orada çalışma yapan belediye çalışanı son anda kurtardı. Kediyi kurtaran görevli Yasin Çılgın, "Kedinin zor durumda olduğunu gördük ve müdahale ettik. Boğulmak üzereydi. Islanmış ve korkmuştu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2021 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2021 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kediyi sel sularından kurtardı: İnsani bir görev

İstanbul'da sağanak etkili oldu. Bazı noktalarda yağış su baskınlarına neden oldu. O noktalardan biri de Topkapı Ulubatlı altgeçidi oldu.

Altgeçitte araçlar mahsur kalırken, bir kedi de aniden gelen sel suları nedeniyle zor anlar yaşadı. Suyun içinde kalan kedi, yüzerek yol kenarındaki brandaya tırmandı. Brandada tutunamayan kedi tekrar suyun içine düştü. Çırpınan kediyi su tahliyesi için gelen İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı çalışanı Yasin Çılgın kurtardı. Çılgın, kediyi alarak kuru bir alana bıraktı. Kuru alana bırakılan kedi, bulunduğu yerden hızlıca uzaklaştı.

"MESLEKİ BİR GÖREVDEN ÇOK, İNSANİ BİR GÖREV"

Kediyi kurtaran belediye çalışanı Yasin Çılgın, "Mesleki bir görevden çok, insani bir görev. Kedinin zor durumda olduğunu gördük ve müdahale ettik. Mutluluk verici bir durum. Bir can kurtarıyorsunuz. Boğulmak üzereydi. Islanmış ve korkmuştu. Yağmur almayan kuru bir alana bıraktım. Suyun derinliği bir metreden fazladır. Araçları, yola girmemeleri için geriye doğru yönlendirme yapıyorduk. O anda kediyi gördük ve müdahale ettik" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.