Hava Durumu

Kemal Kılıçdaroğlu bugün Bursa'da

CHP Bursa’daki seçim yarışını bugün resmen başlatıyor.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkan adaylarını Atatürk Spor Salonu’nda görkemli bir törenle tanıtacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2014 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2014 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kemal Kılıçdaroğlu bugün Bursa'da

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkan adaylarını tanıtmak üzere bugün Bursa’ya geliyor. İlk olarak saat 10.30’da Yenişehir Havaalanı’nda karşılanacak olan anamuhalefet lideri, 12.30’da Atatürk Spor Salonu’nda olacak. Burada partililere seslenecek olan Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. Kılıçdaroğlu, daha sonra tek tek adayları kürsüye çağırarak Bursa’da seçim yarışını resmen başlatacak. CHP lideri, aday tanıtım programının ardından da Ankara’ya hareket edecek.

BÜTÜN İLÇELER TAMAM

CHP İl Örgütü aday tanıtım programı için bütün hazırlıkları tamamladı. Buna göre Kılıçdaroğlu’nun açıklayacağı isimler şöyle; ‘Büyükşehir Necati Şahin, Yıldırım Ramazan Altunöz, Osmangazi Erkan Aydın, Nilüfer Mustafa Bozbey, Mudanya Hayri Türkyılmaz, Gürsu İlyas Kaleş, Kestel Mustafa Kurdoğlu, Mustafakemalpaşa Mehmet Küçükaşık, Orhangazi Celal Sayın, Yenişehir Hasan Kocatürk, Karacabey Ayhan Kutku, İznik Kenan Karakaş, Gemlik İbrahim Talan, Büyükorhan Ahmet Kamaç, Harmancık Haşim Ali Arıkan, Keles İsmail Oruç, İnegöl Şevket Mollaer, Orhaneli Ali Sarı’. (Fatmagül BAYRAM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.