Hava Durumu

Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı

"Koronavirüs aşısı yaptırmak için vatandaş gibi sıramı bekleyeceğim" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2021 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2021 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı

Ülkemizde 14 Ocak'ta başlayan koronavirüs aşılama uygulaması sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tüm parti liderlerini aşı yaptırmaya davet etmişti.

"VATANDAŞ GİBİ SIRAMI BEKLEYECEĞİM"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise konuya ilişkin açıklamasında, "Aşılama başladı, aşı için davet de geldi. Sayın Bakan aradı, ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Öncelikle sağlık çalışanlarının aşı olması lazım. Onlar aşı olduğu zaman, çünkü onlar doğrudan doğruya hastalarla ilişki kuruyorlar. Onları tedavi ediyorlar. Onlar günün 24 saati çalışıyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

EŞİ İLE BİRLİKTE YAPTIRDI

Bugün Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, aşı olduğu anlara ait kareleri paylaşarak şu notu paylaştı: "Sıramız geldi ve eşim Selvi Hanım ile birlikte, Aile Hekimimizde Covid-19 aşımızı yaptırdık. Tüm vatandaşlarımıza bir an önce güvenli bir şekilde aşılarının yapılmasını ve bu salgının son bulmasını diliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.