Hava Durumu

Kemal Kılıçdaroğlu, Sıla'yı arayarak ne söyledi?

Ahmet Kural-Sıla arasından yaşandığı iddia edilen darp olayının ardından Kemal Kılıçdaroğlu şarkıcı Sıla'yı aradı. Kılıçdaroğlu, "Sıla'ya geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Her zaman gönlümün de desteğimin de yanında olduğunu ifade ettim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 23:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kemal Kılıçdaroğlu, Sıla'yı arayarak ne söyledi?

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile şarkıcı Sıla arasında yaşandığı iddia edilen darp olayının ardından Kemal Kılıçdaroğlu Sıla'yı arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

"KADINA ŞİDDETİ HEP BİRLİKTE KINIYORUZ"

Bir tartışma programına katılarak açıklamalarda bulunana Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Kural ile Sıla arasından yaşandığı iddia edilen darp olayının ardından şarkıcıyı arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği söyledi. Kılıçdaroğlu, "Sıla'yı aradım, üzüntülerimi dile getirdim. Özellikle kadın olan bir sanatçıya şiddette, daha doğrusu insana bir şiddeti asla kabul etmiyoruz. Doğru da değil. Toplumun beğendiği kabul ettiği önemli bir kişi. Sıla'ya geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Her zaman gönlümün de desteğimin de yanında olduğunu ifade ettim. Çok teşekkür etti. Üzülmemesini de söyledim. Toplum sizin yanınızda, toplum sizi destekliyor. Kadına şiddeti hep birlikte kınıyoruz diye. Düşüncelerimi paylaştım." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.