Hava Durumu

Kenan Sofuoğlu'nun tartışma yaratan paylaşımına AK Parti'den ilk tepki!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM'deki odasında masaya ayaklarını uzatarak fotoğraf çeken ve bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Kenan Sofuoğlu hakkında, "Niye böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Bir daha olmayacağını ümit ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2018 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2018 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kenan Sofuoğlu'nun tartışma yaratan paylaşımına AK Parti'den ilk tepki!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclis'teki makamında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Turan, Meclis'in seçimden sonraki 3-4 aylık süreçte yoğun şekilde çalıştığını, 15 teklifin yasalaştırıldığını, 4 tezkere ve 2 araştırma komisyonu raporunun görüşüldüğünü ifade etti.

"KEŞKE OLMASAYDI"

Sofuoğlu'nun sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa ilişkin soruya Turan, ''Keşke olmasıydı. Kendisi de şık bir tarz olmadığını ifade eden bir açıklama yaptı. Niye böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Ama AK Parti ruhuna, felsefesine uygun bir fotoğraf olmadığını, zaten kendisi de sonra özür dileyerek açıkladı. Bir daha olmayacağını ümit ediyorum.'' şeklinde yanıtladı.

NE OLMUŞTU?

Geçen günlerde üzerinde 'senatör' sıfatının yazdığı kartvizitler bastırmasıyla tartışma yaratan Sofuoğlu, bu kez de TBMM'deki odasında masaya ayaklarını uzatarak çektiği fotoğrafı paylaştı.

Fotoğrafta ayakları gözüken Sofuoğlu'nun karşısında duran iki kişiye de "Emir erlerim" dediği paylaşım tartışma yarattı.

Sofuoğlu paylaşımı kısa süre içerisinde kaldırsa da, eleştiriler devam etti.

Sofuoğlu, daha sonra şu açıklamayı yaptı:

"Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşım kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabi ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiyet vermemek için bu paylaşımımı 4 dakika içerisinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin başımın üstün de yeri var. Hususen yanlış anlama kastıyla gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder, saygılarımı sunarım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.