Hava Durumu

Kendi kaleme gol attım B.Münih'in kapısını araladım

Yeşil Beyazlı takımın tecrübeli ismi evinde çalışarak formunu korurken, futbola başlayış sürecini konuştu. Almanya'da doğan Cüneyt Köz, Bayern Münih'e gidiş öyküsünü ilk kez paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2020 07:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2020 07:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kendi kaleme gol attım B.Münih'in kapısını araladım

FUTBOLU ÇOK ÖZLEDİK

Sezon başında Bursaspor'a transfer olan Cüneyt köz koronavirüs nedeniyle liglerin tatil edilmesinden sonra Almanya'da yaşayan ailesinin yanına gitmedi. Zamanını Bursa'daki evinde geçiren tecrübeli futbolcu bu süreçte kulüpten temin ettiği spor aletleriyle evde formunu korumaya çalışıyor. Teknik heyetin kendisine verdiği antrenman programını uygulayan Cüneyt Köz, Yeşil Beyazlı kulübün sosyal medya hesabında canlı yayında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Futbolu çök özlediklerini belirten deneyimli krampon, "Elimizden geldiği kadarıyla antrenman yapmaya çalışıyoruz. Ama bu yeterli değil. Futbolun en iyi antrenman yeri sahadır. Herkes bir an önce maçların başlamasını istiyor. Bazı şeylerin değeri kaybedilince anlaşılıyor. Biz de futbolu çok özledik." dedi.

ÇOK GÜZEL GÜNLERDİ

Futbol eğitimini Almanya'da alan ve Bayern Münih'te yıllarca top koşturan Cüneyt Köz gelen bir soru üzerine dünya devinin kapısını nasıl araladığına açıklık getirdi. 12 yaşındayken bulunduğu bölgenin seçmelerine gittiğini belirten Cüneyt, "Seçmeleri Bayern Münih'in scoutları da izliyormuş. O maçta ben kendi kaleme bir gol attım. Ailemden de fırça yemiştim bu gol yüzünden. Bu gole rağmen iyi maç çıkarttım. Bayern Münih'in scoutları beni çok beğenmiş. Ailemle görüşmüşler. Dört gün sonra doğum günüm vardı. Babam sürpriz yaptı o zaman söyledi. Bayern Münih'in antrenmanına davet edildim. Sekiz sezon Bayern Münih'te kaldım. 17 yaşımda A Takımla Roben, Ribery gibi isimlerle top koşturdum. Ribery gençlerle çok ilgileniyordu. Güzel günlerdi." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.