Hava Durumu

Kendini mahkemeye verecek

Melih Gökçek kendi kazdığı çukura düştü. Dün, gazeteci Selin Girit ile ilgili bir hasthag başlatan Gökçek dünya listesinin bir numarasına kendisi girdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2013 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2013 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kendini mahkemeye verecek

Ankara Büyükşekir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter üzerinden BBC Türkçe muhabiri Selin Girit’e karşı bir kampanya başlattı.

Gökçek, Kadıköy Yoğurtçu Parkı’ndaki forumdan notlar aktaran Girit’i “ajanlık, vatan hainliği” gibi ağır ithamlarla suçladı.Girit, forumdaki konuşmacıların boykot önerilerini sürekli paylaşıyordu. Yazdığı şu tweet sonrası saldırı başladı:


Melih Gökçek, #İNGİLTEREADINAAJANLIKYAPMASELİNGİRİT” diye bir hasthag başlatarak takipçilerini harekete geçmeye çağırdı.

Buna karşı olanların başlattığı #ProvokatörMelihGökçek hasthagi ise Melih Gökçek'in başlattığı Hasthag'i geçerek Dünya listesinin bir numarası olmayı başardı.

#ProvokatörMelihGökçek hasthagini kullananları mahkemeye vereceğini açıklayan Gökçek, öyle bir şey yaptı ki, twitter'da alay konusu oldu.

#ProvokatörMelihGökçek yazanları mahkemeye vereceğim diyen gökçek, aynı Hasthag'i kendisi de kullandı


#ProvokatörMelihGökçek yazdığı için mahkemeye verilmekten korkan twitter kullanıcıları da bu twitle rahat bir nefes aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.