Hava Durumu

Kent Prensesi Michael koronavirüse yakalandı!

Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan koronavirüs, ünlü isimleri de etkiledi. İngiliz Kraliyet Ailesi'nde üçüncü Kovid-19 vakası çıktı. Kraliçe Elizabeth'in kuzeni Kent Prensi Michael ile evli olan Prenses Michael'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve eşi ile birlikte Kensington Sarayı'nda karantinada olduğu öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2020 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2020 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kent Prensesi Michael koronavirüse yakalandı!

Kent Prensesi Michael, İngiliz Kraliyet Ailesi'nde Kovid-19'a yakalanan üçüncü isim oldu. Prens Charles ve Prens William'dan sonra corona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenilen 75 yaşındaki Prenses'in yaklaşık bir aydır hasta olduğu belirtildi. Kraliçe Elizabeth'in en büyük kuzeni Kent Prensi Michael ile evli olan Prenses Michael'ın sözcüsü Simon Astaire, çiftin Kensington Sarayı'ndaki konutlarında karantinada olduğunu açıkladı.

The Sun on Sunday'a konuşan Astaire, "Kent Prensesi Michael'ın çalışanı üç hafta önce hastalandı ve Majesteleri derhal test yaptırdı, KOVID-19 sonucu pozitif çıktı. Kendisi ve eşi Prens Michael, o tarihten bu yana Kensington Sarayı'nda karantinada" ifadesini kullandı. Sözcü, Prens'in testinin ise negatif çıktığını belirtti. Saray kaynaklarından biri, Prenses Michael'ın halsizlik ve yüksek ateş şikayetlerinin olduğunu bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.