Hava Durumu

Kentin göbeğinde fuhuş pazarlığı kamerada

Hayat kadınları ile travestiler, kaldırımda çocuklarıyla birlikte yürüyen ailelere dahi aldırış etmeden, duran araçlara yanaşarak pazarlık yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kentin göbeğinde fuhuş pazarlığı kamerada

Antalya'nın en işlek caddelerinde hayat kadınları ve travestilerin araçlarıyla gelen kişilerle yaptığı fuhuş pazarlığı, kameraya yansıdı. Devriye gezen polisi gördükten sonra etrafa kaçan hayat kadınları ile travestiler, polisin uzaklaşmasının ardından tekrar aynı yere döndü.

ANTALYA'NN GÖBEĞİNDE YOL ÜSTÜNDE FUHUŞ PAZARLIĞI

Antalya'nın merkezi ilçelerinden olan Konyaaltı ve Muratpaşa'nın 100. Yıl Bulvarı ile Akdeniz Bulvarı'nı mesken tutan hayat kadınlarıyla travestilerin cadde üzerinde duran araçtakilerle yaptığı pazarlık kameralara yansıdı.

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇTILAR, POLİS GİDİNCE YENİDEN ORTAYA ÇIKTILAR

Cadde kenarlarında müşteri bekleyen hayat kadınları ile travestilerin, devriye görevi yapan polisleri fark edince hemen oradan uzaklaştığı, polisin uzaklaşmasının ardından da yeniden cadde kenarına çıktığı görüldü.

ARAÇLARI DURDURUP PAZARLIK YAPTILAR

Ramazan ayına ve kaldırımda çocuklarıyla birlikte yürüyen ailelere dahi aldırış etmeyen hayat kadınları ile travestiler, duran araçlara yanaşarak pazarlık yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.