Hava Durumu

Kerem Şen: Daha iyisini yapacağız

Bursaspor'un genç futbolcularından Kerem Şen, "Keşke attığım gol, puan ve puanların kazanılmasında önemli bir rol oynasaydı. Biz çalışmaya devam edeceğiz, hem maçlarda hem de idmanlarda gelişerek bunların daha iyisini yapacağız" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2020 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2020 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kerem Şen: Daha iyisini yapacağız

Altay'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Bursaspor'da tek golün sahibi Kerem Şen maçtan sonra konuştu. Kerem, "Attığım gol zaten kanat organizasyonuydu. Onur abi Ali'ye çıkardı, o da topu benim önüme indirdi ve golü yaptım. İdmanlarda çok fazla çalıştığımız pozisyonlardan birisiydi. Keşke attığım gol puan ve puanların kazanılmasında önemli bir rol oynasaydı. Biz çalışmaya devam edeceğiz, hem maçlarda hem de idmanlarda gelişerek bunların daha iyisini yapacağız"dedi.

HEDEF ÜMRANİYESPOR

Maça baktığımız zaman ise aslında ikinci yarıya daha iyi başladık. Bu organizasyonları ikinci devrede yapabilirdik. Gol pozisyonlarımız da var. Direkten dönen bir top var. Golü attığımda çok mutlu oldum. Profesyonel liglerdeki ilk golüm. Zaten bu sene oynamaya başladım. Kazansaydık daha iyi olacaktı. Artık hedefimiz Ümraniyespor maçında galibiyet" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.