Hava Durumu

Kerem Şen: Onlar güçlüyse biz de güçlüyüz

Antalya kampında Sönmez Medya'ya konuşan Kerem Şen, "Adana Demirspor güçlü bir rakip olarak görülebilir ama biz de güçlüyüz. İnşallah o maçı kazanacağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kerem Şen: Onlar güçlüyse biz de güçlüyüz

Timsah'ın genç kramponu Adana Demirspor maçı öncesi rakiplerine gözdağı verdi

KUVVETLENMEM LAZIM

Bursasporlu Kerem Şen yakın tarihte Türk futbolunda adından söz ettirmek için basamakları teker teker çıkıyor. Bu sezon ilk kez A Takım forması giyen 18 yaşındaki futbolcu gelişim süreci içinde. Antalya kampında Sönmez Medya'nın sorularını yanıtlayan Kerem Şen, "TFF 1. Lig zor ve kuvvet gerektiren bir lig. Benim de daha iyi olmam için daha çok kuvvetlenmem lazım. Bunun için de elimden gelenin en iyisini yapabilmek adına daha fazla çalışıyorum. Kendime Luka Modric'i örnek alıyorum. Takım içinde de herkes beni Modric'e benzetiyor. Ben de onun gibi olmak için çok çalışıyorum. İnşallah onun gibi olurum." ifadelerini kullandı.

DAHA ÇOK KONUŞACAKLAR

Yarın oynanacak Adana Demirspor maçıyla ilgili konuşan Kerem Şen, "İyi bir kamp dönemi geçirdik. İkinci devreyi daha iyi geçirmek için çok çalıştık. İlkyarıda Türkiye'nin bizi konuşması takımı daha çok motive etti. İkinci devre sergileyeceğimiz oyundan sonra bizi daha çok konuşacaklar. Bursaspor'u Süper Lig'e çıkartacağız. Adana Demirspor güçlü bir rakip olarak görülebilir ama biz de güçlüyüz. İnşallah o maçı kazanacağız." diye konuştu.

"Kariyer planımda öncelik Bursaspor'da. Sonra Avrupa'ya gitmek istiyorum. İlk maçlarımda çok heyecanlandım. Oynamaya başlayınca heyecanım azaldı. İlk kez milli takıma gideceğim. Daha önce böyle bir tecrübem olmamıştı." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.