Hava Durumu

Keşke ben ölseydim Oktay

Ankara'daki bir yakınlarının nişanına katıldıktan sonra İstanbul’a dönen aile fertlerinin içinde bulunduğu minibüs TEM’in Hendek İlçesi geçişinde karşı şeride geçip devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı. Yılmaz Yılmaz kazada ölen ve ceset torbasına konulan kardeşinin üzerine sarılıp ağlarken acı haberi çalıştığı diğer yakınlarına ağlayarak bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2013 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2013 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Keşke ben ölseydim Oktay

Kaza bugün saat 04.00 sıralarında TEM’in Hendek İlçesi geçişindeki Çakallık Mevkii’nde meydana geldi. 39 yaşındaki Yılmaz Yılmaz yönetimindeki 34 ZD 3428 plakalı minibüsle Ankara’dan İstanbul’a dönerken, direksiyon kontrolünü yitirince araç karşı yşeride geçip takla attı.

Kazada minibüsten fırlayan 34 yaşındaki Oktay Yılmaz, karayoluna düşerek öldü, 4’ü çocuk 13 kişi de yaralandı. Kazada minibüs sürücüsü Yılmaz Yılmaz ile minibüste bulunan aynı aileden Hasan, Kani, Güler, Fatma, Gamzenur, Gülernur, Özlem ve İsmail Hakkı Yılmaz, Aleyna, Cansel e Güldane Kabal ile Hatice Açıkgöz yaralandı.

Yaralılar Sakarya ve Düzce’den sevk edilen ambulanslarla Düzce ve Sakarya’daki hastanelere sevk edildi. 112 ve jandarma ekipleri minibüsün takla attığı kaza yerinde ellerinde fenerle yol kenarında dakikalarca ölü ve yaralı olup olmadığını kontrol etti.

"KEŞKE BEN ÖLSEYDİM"

Sürücü Yılmaz Yılmaz, yaralı olmasına rağmen hastaneye gitmeyerek ceset torbasındaki kardeşinin cesedine kapanarak ağlarken, "Keşke ben ölseydim Oktay" diye ağladı. Jandarmanın sakinleştirmeye çalıştığı acılı ağabey kazayı ağlayarak yakınlarına haber verdi.

Çalıştığı işyerini arayan ağabeyi, "Birader öldü müdürüm, ailece kaza yaptık. Araba takla attı. Direksiyonda ben vardım, araba sıkışırdı. Keşke ben ölseydim. Birader öldü, 2 çocuğu yetim kaldı. Benim ölmem lazım" diyerek ağladı. Kazada yaralanarak Düzce’ye sevk edilen yaralılardan 3’ünü sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.