Hava Durumu

Kılıçdaroğlu cezaları nasıl değerlendirdi?

Ergenekon Davası’nda hakkında 13 yıl 6 ay hapis cezası verilen CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, kararın açıklanmasından ardından CHP Genel Merkezi’ne gelerek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2013 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2013 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kılıçdaroğlu cezaları nasıl değerlendirdi?

Aygün, Genel Merkezden ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine, Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine buraya geldiğini ifade ederek, “Sayın Genel Başkan moralimi bozmamam gerektiğini, arkamızda olduğunu beyan etti. Biraz oturduk, dertleştik” dedi.

Aygün, Kılıçdaroğlu’nun da bu kadar çok cezaya şaşırdığını ifade ettiğini belirterek, Kılıçdaroğlu’nu biraz üzgün gördüğünü söyledi. CHP liderinin tutuklu sanıklardan CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın tahliyesinden büyük mutluluk duyduğunu da dile getiren Aygün, “Ama bir milletvekilimiz daha var içeride Sayın Balbay, ona da üzüntü duydu” ifadelerini kullandı. Davanın henüz bitmediğini, Yargıtay süreci olduğunu vurgulayan Aygün, “Genel Başkana da söyledim, bunun Yargıtay süreci var. Bu süreçte de Allah’ın izniyle 13 yılın hesabını Yargıtay’daki Sayın Mahkeme Başkanına, hakimlere vereceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.