Hava Durumu

Kılıçdaroğlu: Mülteci sorununu 2 yılda çözeceğim!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mülteci sorununa ilişkin paylaştığı videoyu tekrar paylaşarak "Çok kararlıyım, mülteci sorununu 2 yılda çözeceğim!" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kılıçdaroğlu: Mülteci sorununu 2 yılda çözeceğim!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda Türkiye'nin mültecilerle ilgili olan politikasını değerlendirmiş ve yeni göçmen dalgası üzerine de uyarılarda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, videosundaki sözleri ile 'mülteci' konusunu yeniden gündeme getirmişti.

CHP lideri aynı videoyu yeniden yayınlayarak sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Sözlerinin arkasında olduğunu belirten Kılıçdaroğlu mesajında 'Ben ne mültecilerin sömürülmesine ne de güzel ülkemizin emperyalistlerin mülteci hapishanesine dönüştürülmesine razıyım! O demiş, bu söylenmiş önemli değil. Bu videoda gayet net belirttiğim gibi, çok kararlıyım. Sevgili halkım müsterih ol, 2 yılda çözülecek bu mesele, çözeceğim!' dedi.

Ben ne mültecilerin sömürülmesine ne de güzel ülkemizin emperyalistlerin mülteci hapishanesine dönüştürülmesine razıyım! O demiş, bu söylenmiş önemli değil. Bu videoda gayet net belirttiğim gibi, çok kararlıyım. Sevgili halkım müsterih ol, 2 yılda çözülecek bu mesele, çözeceğim! https://t.co/WDZhyF7IrX

-- Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) July 28, 2021

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.