Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto ettiği "Adalet Yürüyüşü"nün 4. gününe başladı

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2017 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2017 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 4. gününe başlamadan önce basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt vererek "Yargıyla bizi tehdit etmek istiyorlar" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

Yargıyla bizi tehdit etmek istiyorlar. Bizi tahrik etmek istiyorlar. Biz bu ülkede darbecilerin ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Bizim ülkemizde adalet var diyemiyorlar. Onlar da biliyorlar ki adalet yok.

"ARZU EDİYORSA GELSİN, 1 GECE KENDİSİ KARAVANDA KALSIN BEN TOPRAKTA YATACAĞIM"

"4 gündür yürüyoruz. Adalet için yürüyoruz. Sevgi ile hoşgörü ile yürüyoruz. Herkesi kucaklıyoruz. Adalet isteyen kim varsa kucağımızı onlara, gönlümüzü onlara açtık. Hep birlikte adalet için yürüyelim. Dün 20 Temmuz darbecisi açıklamalar yapmış. Yürüyor muşuz, akşam karavanda kalıyor muşuz. Benim karavanda altın klozet yok. Arzu ediyorsa gelsin, 1 gece kendisi karavanda kalsın ben toprakta yatacağım. Bizi tahrik etmek istiyorlar. Tahriklere kapılmayacağız. Yargı ile bizi tehdit etmek istiyorlar. Efendim, hakim çağırırmış, savcı çağırırmış. Biz darbecilerin ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Darbeciler tarihin kara sayfasında yerini almıştır, mücadele edenler de tarihin ak sayfalarında yer almıştır."

"BİZİM ÜLKEMİZDE ADALET VAR DİYEMİYORLAR"

Bu kadar eleştiriyorlar, "bizim ülkemizde adalet var kardeşim, niye yürüyorsunuz" diyemiyorlar. Bu sözlerin kaynağı acizlik ve zavallılık. Ben yine bu 20 Temmuz darbecisine bir soru sormuştum daha önceleri. Benim her sözüme anında cevap veriyor ama buna hiç cevap vermiyor. "Namus ve şeref kavramı sizin için neyi hatırlatıyor" demiştim ama bu soruma yanıt vermiş değil. Her firavunun bir Musa'sı vardır. Bunu sakın unutmasın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.