Hava Durumu

Siyasilerden Rahşan Ecevit mesajları

Rahşan Ecevit tedavi gördüğü GATA'da hayatını kaybetti. Rahşan Ecevit'in vefatı sonrası siyasiler başsağlığı mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 23:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Siyasilerden Rahşan Ecevit mesajları

KEMAL KILIÇDAROĞLU

Genel Başkanım Bülent Ecevit'in yol arkadaşı, siyasi tarihimizin önemli ismi Rahşan Ecevit'i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Vefa, sadakat ve mücadele dolu yaşamıyla sonraki kuşaklara örnek olacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

EKREM İMAMOĞLU

Rahşan Ecevit... Siyasi hayatımızın kıymetli isimlerinden, Başbakanlık ve CHP Genel Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Sayın Bülent Ecevit'in her zaman yanında olmuş ve yol arkadaşlığı yapmıştı. Vefat haberi hepimizi üzdü, kendisine Allah'tan rahmet dilerim.

MANSUR YAVAŞ

Merhum başbakanımız Bülent Ecevit'in kıymetli eşi, mütevaziliği ile gönüllerimizde yer edinmiş Rahşan Ecevit'i bugün kaybettik. Büyük üzüntü içerisindeyiz. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun.

MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU

Merhum Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit'in kıymetli eşi Rahşan Ecevit Hanımefendi'ye Allah'tan rahmet diliyorum.rhum Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit'in kıymetli eşi Rahşan Ecevit Hanımefendi'ye Allah'tan rahmet diliyorum.

FAİK ÖZTRAK

Sayın Rahşan Ecevit'in vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Rahşanına kavuşan Üçüncü Genel Başkanımız Sayın Bülent Ecevit'i de saygı ve rahmetle anıyorum.

GÜRSEL TEKİN

Ömrü demokrasi mücadelesi içerisinde geçen, hepimize iradesi, sabrı ve dirayetiyle örnek olan Sn. Rahşan Ecevit'i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Merhumeye Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine ve milletimize baş sağlığı dilerim.

AYTUĞ ATICI

Mütevazi bir hayat sürdü. Nezaketi ve tevazuyu hiç elden bırakmadı. Arkasında tertemiz bir hayat bıraktı. Türkiye siyasetinin değerli isimlerinden Rahşan Ecevit'e Allah'tan rahmet diliyorum.

MUHARREM İNCE

"El ele büyüttüler sevgiyi" Siyaset dünyamızın dürüst, mütevazi insanı, Genel Başkanımız Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'e Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

MUSTAFA BALBAY

Rahşan Ecevit, Bülent Ecevit'le ayrılığına son verdi. Daha fazla uzatamazdı! Dünyada bıraktığı tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.