Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan seçmene çağrı: 100 bin imzayı toplayınız

Bahçeli'nin 'FETÖ'nün seçmen ayağı da olabilir' sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi: Korku dağları sarmış. Amaç 100 bin imzayı toplayamamalarını sağlamak. Seçmene çağrımdır, 100 bin imzayı toplayınız.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kılıçdaroğlu'ndan seçmene çağrı: 100 bin imzayı toplayınız

Devlet Bahçeli'nin 'FETÖ'nün seçmen ayağı da olabilir' sözleri Ankara'nın gündemini değiştirdi. Bahçeli'nin açıklamalarına peş peşe tepkiler geldi. Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Korku dağları sarmış. Amaç 100 bin imzayı toplayamamalarını sağlamak. Seçmenlere çağrımdır, 100 bin imzayı toplayınız, o adayları, cumhurbaşkanı aday yapınız." dedi.

KILIÇDAROĞLU TEPKİ GÖSTERDİ

Kılıçdaroğlu, "Ne istediniz de vermedi? Türkiye'yi verdi. Devletin namusunu, kozmik odasını sen FETÖ'ye açmadın mı, bundan büyük siyasi ayak mı olur? FETÖ'nün siyasi ayağıyla işbirliği yapanlar bugün seçmenleri suçlama noktasına geldiler. Ne demek FETÖ'cü mü değil mi? Sen FETÖ'cü arıyorsan 'milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım' diyen adama bakacaksın. Şimdi seçmen FETÖ'cü mü değil mi ona bakalım. Nereden bileceksiniz siz onu? Korku dağları sarmış. Amaç 100 bin imzayı toplayamamalarını sağlamak. Seçmenlere çağrımdır, 100 bin imzayı toplayınız, o adayları, cumhurbaşkanı aday yapınız." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.