Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke meclise sunuldu!

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 CHP'li milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2021 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2021 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke meclise sunuldu!

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İstanbul Milletvekili Yunus Emre, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezlekeler Meclis Karma Komisyonu'na sevk edildi.

FEZLEKELERİN GEREKÇESİ "21 SORUDA FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve 7 parti yöneticisi için hazırlanan fezlekelerin CHP'nin, hakkında toplatma kararı verilen "21 Soruda FETÖ'nün Siyasi Ayağı" broşürü için olduğu öğrenildi.

2 HDP'LİNİN FEZLEKESİ DE MECLİS'TE

Komisyona sevk edilen diğer fezlekelerin ise HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ile Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'e ait olduğu öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU 'HODRİ MEYDAN' DEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Milletvekili olarak kendisinin de aralarında bulunduğu 10 milletvekiline ait fezleke ve dokunulmazlık dosyalarının TBMM'ye sunulmasıyla ilgili "Hodri meydan" dedi.

Sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

* Ülke lebalep hasta, hastanelerde yer yok. 128 milyar doların nereye gittiği belli değil. Gece yarısı muhalefet partisinin ofislerini vinçlerle basıyorlar. Gündemi değiştirmek gerekiyor. Algıcıların algıları tutmadı. Şimdi ne yapıyorlar?

* Fezleke düzenliyorlar Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldıracağız diye. Yahu önemli olan Kılıçdaroğlu değil, önemli olan ülkedir. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin, yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.