Hava Durumu

'Kim beni hapsedecek'

Dünyaca ünlü rap'çi Kanye West'in kasım ayında ABD'de yapılacak olan başkanlık seçimlerine aday olması, Kim Kardashian ile evliliğinin çatırdamasına neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2020 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2020 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Kim beni hapsedecek'

Doktorla yanına gelecekmiş

ABD başkanlığına adaylığını koyan ünlü şarkıcı Kanye West, pazar günü Güney Carolina eyaletinde gerçekleştirdiği ilk mitinginden sonra TV yıldızı olan eşi Kim Kardashian'ın kendisini "kilit altına almaya çalıştığını" iddia etti. West, Twitter'da yaptığı paylaşımda "Kim, mitingde çocuğumun hayatını kurtarmak hakkında ağladığım için beni 'Get Out' (Kapan) filmindeki gibi kilit altına almak üzere bir doktorla Wyoming eyaletine gelmeye çalıştı" dedi.

Nelson Mandela örneğini verdi

West, başka tweet' te de Kardashian'ın annesi Kris Jenner'ın "kendisini hastaneye kapatmak istediğini" belirterek "Nelson Mandela gibi kilit altına alınırsam nedenini hepiniz bileceksiniz" dedi. West'in paylaşımlarını kısa süre sonra silmesi dikkat çekerken, aileye yakın bir kaynak Kardashian'ın West'in mitinginde kızları hakkında konuşunca öfkelendiğini ve eşine "Ya başkanlıktan çekilirsin ya da senden boşanırım" dediğini öne sürdü.

KANYE WEST'TEN ŞOK İDDİA:

Kardashian'ın kendini 'Get Out' filmindeki beyaz sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan siyahi Chris karakterine benzeten eşinin akıl sağlığı hakkında endişelendiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.