Hava Durumu

Kim Kardashian, Hanife'nin eşine sert çıkıp engelledi!

"Osmanlı Türkleri kadın ve çocukları öldürdü" sözleriyle gündeme gelen Kim Kardashian'a Demet Akalın'dan sonra bir tepki de fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden geldi. Gürdal'ın eşinin kendisine tepki gösterdiği videoları gören Kardashian ise "Aptallar topluluğu" diyerek engelledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2020 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2020 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kim Kardashian, Hanife'nin eşine sert çıkıp engelledi!

Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian'ın Instagram hesabından 1915 Ermeni Olayları ile ilgili paylaşım yaparak Türk milletini suçladı. Kısa sürede Türk milletinin tepkisini çeken Kardashian, bazı kişilere cevap vererek sosyal medya hesabından engellemeye başladı.

"ALLAH TEKTİR, ORDUSU TÜRK'TÜR"

Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Hanife Gürdal'ın eşi Kemal Ayvaz, sosyal medya hesabından "Toplamda 1,5 milyon Ermeni öldürüldü. Osmanlı Türkleri, kadın ve çocukları da öldürdü" diyen Kardashian son paylaşımının altına "Allah tektir, Ordusu Türk'tür" yorumunu yaptı. Bunun yanı sıra Instagram hesabından hikaye kısmından video yayınlayarak sitem eden Ayvaz'a Kim Kardashian'dan tepki gecikmedi.

"APTALLAR TOPLULUĞU"

Kendisine gelen binlerce tepki mesajına sessiz kalamayan Kardashian ise Ayvaz'a mesaj göndererek "I do not care. I know myself. Community of dummies" yani "Umurumda değil. Kendimi biliyorum aptallar topluluğu" dedi. Bununla da yetinmeyen Kardashian, Kemal Ayvaz'ı 7 milyonluk Instagram hesabından engelledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.