Hava Durumu

Kimseye aldırmadan hırsızlığa devan eden şüpheliler kamerada

stanbul'da park halindeki otomobillerin yanına araçlarıyla yaklaşarak teyp ve navigasyon cihazlarını çalan 4 hırsız polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin yanlarından geçen yaya ve otomobillere aldırmadan hırsızlığa devam ettikleri anlar ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. 4 hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kimseye aldırmadan hırsızlığa devan eden şüpheliler kamerada

Esenler, Bahçelievler, Bağcılar, Kağıthane'de birbiri ardına meydana gelen otomobillerden yapılan hırsızlık olayları üzerine soruşturma başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri tarafından güvenlik kameraları incelendiğinde hırsızların kırmızı renkli bir otomobille park halindeki araçların yanına yaklaştıkları tespit edildi. Şüphelilerin çevrelerinden geçen yayalar yada otomobillere aldırmadan güpe gündüz hırsızlığa devam ettikleri, teyp ve navigasyon cihazlarını söktükleri görüldü.

Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler eşkallerini tespit ettikleri hırsızların izini Esenyurt'ta buldu. Önceki gün düzenlenen operasyonda şüpheliler İrfan A., Vedat Ö., Enes O. ve Ramazan M. gözaltına alındı. Şüpheliler işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.