Hava Durumu

Kimseye kırgın değilim

Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ile 2.5 yıllık resmi sözleşme imzalayan Oğulcan Çağlayan, “Kimseye kırgın değilim. Herkes hakkını helal etsin” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2014 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2014 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kimseye kırgın değilim

Bursaspor'un altyapı oyuncusu Oğulcan Çağlayan, Gaziantepspor ile resmen anlaştı. Yeşil Beyazlı kulüp ile yaşadığı sorunların ardından önce Galatasaray'ın yolunu tutan ancak daha sonra Kırmızı Siyahlılar ile antrenmanlara çıkan genç golcü önceki gece sona eren ara transfer döneminin son saatlerinde yeni kulübüne imzayı attı. Gaziantep'in 2 buçuk yıllık profesyonel sözleşme yaptığı Oğulcan için Timsah'a 400 bin lira bonservis, Ankaraspor'a da 300 bin lira yetiştirme bedeli ödeyeceği öğrenildi.

ALTYAPI HOCALARINA TEŞEKKÜR

Bursa Hakimiyet aracılığıyla açıklamalarda bulunan 18 yaşındaki genç yetenek, kimseye kırgın olmadığını ve genç yaşına rağmen para kazandırarak kulüpten ayrıldığını söyledi. Üzerinde emeği olan Bursaspor'un yardımcı hocalarından Faruk Korkmaz ve altyapı hocalarına teşekkür eden Oğulcan, “Kimseye kırgın değilim. Para kazandırarak gidiyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Vakıfköy'e gelerek bizlere sonsuz destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.