Hava Durumu

Kır şanssızlığını Bursaspor!

ING Basketbol Süper Ligi'nin ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Frutti Extra Bursaspor, Lig'in 19. haftasında bugün sahasında OGM Ormanspor'u ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kır şanssızlığını Bursaspor!

TARAFTAR SALONDA

Frutti Extra Bursaspor, bugün Süper Lig'deki gidişatını etkileyecek en önemli iç saha maçlarından bir tanesine çıkacak. Başantrenör Serkan Erdoğan yönetimindeki Yeşil Beyazlılar 19. hafta mücadelesinde evinde OGM Ormanspor'u ağırlayacak. Son 4 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Frutti Extra Bursaspor, seyircisinin de desteğini alarak şeytanın bacağını kırmak istiyor. Binlerce Yeşil Beyaz sevdalısı takımlarının performansı üzerinde büyük pay sahibi olacak.

İLK MAÇ BİZİM

İki takım arasında Lig'in ilk yarısında Ankara'da oynanan ilk yarı mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor müthiş heyecan ve çekişmenin yaşandığı mücadelede rakibini 82-81 yenmeyi başarmıştı.18 maçta 7 galibiyet ve 11 mağlubiyeti bulunan Yeşil Beyazlılar 19. haftaya 11. sırada girerken, 13. sırada yer alan konuk ekibin ise 6 galibiyet 12 mağlubiyeti var. Bugün Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'ndaki mücadele saat 20.00'de Tivi-bu Spor 2'den canlı yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.