Hava Durumu

Kır zincirlerini Timsah!

TFF 1. Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Adana Demirspor'u yendiği maçtan sonra üç puanı bir arada göremeyen Bursaspor bugün play-off hedefini yakından ilgilendiren maçta Menemenspor'la karşılaşacak. Tek hedefin galibiyet olduğu Yeşil Beyazlılar'ın zorlu randevusu 19.00'da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kır zincirlerini Timsah!

Ligde oynadığı son 4 maçtan galibiyet çıkaramayan Bursaspor kötü gidişe dur demek istiyor

BİTSİN ARTIK KÖTÜ GİDİŞ

TFF 1. Lig'de istikrarsız bir performans sergileyen ve galibiyet hasreti 4 maça çıkan Bursaspor, kötü gidişata son verme peşinde. Yeşil Beyazlılar, ligin 23. haftasında İzmir temsilcisi Menemenspor'u ağırlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak olan maç, saat 19.00'da başlayacak. Trabzon bölgesi hakemlerinden Bülent Birincioğlu'nun yöneteceği maçta; Murat Altan ve Nurettin Dinçer Demir yardımcı hakemler olarak görev alacak. Karşılaşma BeIN Sports Max1 ve TRT Spor'dan ekranlara gelecek.

MORAL KAZANMA PEŞİNDE

Son haftalarda yaşadığı düşüş sonrasında, play-off hattından uzaklaşan Bursaspor haftaya 31 puan ile 10. basamakta giriyor. Hedeflediği play-off hattından 7 puan geriye düşen Yeşil Beyazlılar, Menemenspor maçıyla birlikte yeniden iddiasını koruma amacıyla mücadele verecek. İzmir ekibi ise, 23 puan ile 14. sırada yer alırken; ateş hattının yalnızca 4 puan üzerinde bulunuyor. Bursaspor bu maçı kazanarak 28 Şubat Pazar günü yine sahasında Akhisarspor'la oynayacağı maç öncesi moralli çıkmayı amaçlıyor.

SAAT: 19.00

STAT: Bursa BŞB Stadı

HAKEM: Bülent Birincioğlu

YAYIN: BeIN Sports Max1 / TRT Spor

BURSASPOR

Ataberk Dadakdeniz

İsmail Çokçalış

Cüneyt Köz

Furkan Emre Ünver

Onur Atasayar

Emirhan Aydoğan

Burak Altıparmak

Özer Hurmacı

Çağatay Yılmaz

Burak Kapacak

Batuhan Kör

Teknik direktör: Mustafa Er

MENEMENSPOR

Emre Selen

Furkan Bayır

Emir Han Topçu

David Domgjoni

Mamadou Traore

Omar Mohamed

Tayfun aydoğan

Rıdvan Koçak

Adamu Alhassan

Okan Yılmaz

Mehmet Aytemiz

Teknik direktör: Ümit Karan

Timsah ilk peşinde

İki ekip bugüne dek, 3 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Bursaspor'un galibiyeti bulunmazken, İzmir ekibi 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İzmir'de geçtiğimiz sezon ve bu sezon oynanan her iki lig müsabakası, ev sahibinin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon Bursa'da oynanan karşılaşma da taraflar, 2-2'lik eşitlikle birer puana razı oldu.

Gol hasreti bitsin

6 maçlık yenilmezlik serisi son bulan Bursaspor, son 4 maçında da yalnızca bir puan toplayabildi. Bununla birlikte iç sahada da galibiyete hasret kalan Yeşil Beyazlılar, iki maçtır evinde kazanamıyor. Bu sezon ligde ilk kez önceki hafta Tuzlaspor karşısında bir maçı gol atamadan tamamlayan Bursaspor, son maçında da Balıkesir deplasmanında gol sevinci yaşayamadı.

Maç heyecanı AS TV'de

Bursaspor'la Menemenspor arasındaki maçın tüm detayları AS TV farkıyla ekranlara gelecek. Karşılaşma öncesi ve sonrasında stadyum çevresinden yapılacak yayınlarla mücadelenin heyecanı izleyenlere aktarılacak. Ayrıca maçtan sonra İkili oyun programı da stadyumdan yapılacak canlı yayınla ekranlara gelecek.

Gözler Batuhan'da

Ali Akman'ın kadro dışı bırakılmasıyla takımın tek santrforu haline gelen Batuhan Kör son haftalarda suskunluğa büründü. Gol yollarında etkisiz kalan 19 yaşındaki futbolcu Menemenspor karşısında rakip fileleri havalandırma adına sahaya çıkacak. Batuhan şu ana kadar 20 lig maçında 6 kez gol sevinci yaşadı. Ümit milli futbolcu son golünü 4 maç önce Altınordu karşısında atmıştı.

Sınırda 6 isim

Bursaspor'da Menemenspor maçı öncesi kart sınırında 6 isim bulunuyor. Yeşil Beyazlılar'da Burak Kapacak, Burak Altıparmak, Cüneyt Köz, Ramazan Keskin, Ozan İsmail Koç ve Kerem Şen kart sınırındaki oyuncular. Bu futbolcular Menemenspor mücadelesinde kart görmeleri halinde 28 Şubat Pazar günü oynanacak Akhisarspor mücadelesinde takımdaki yerlerini alamayacak.

Geri dönecekler mi?

Bursaspor'da hastalıkları sebebiyle son maçlarda takımdaki yerlerini alamayan kaptan Özer Hurmacı ve Onur Atasayar'ın bugünkü maçla birlikte formalarını kavuşması bekleniyor. Teknik direktör Mustafa Er iki futbolcusunu da Menemenspor karşısında sahaya sürmeyi planlıyor.

Rasheed oynamayacak

Menemenspor Bursa'ya takımın etkili isimlerinden Rasheed Akanbi'den yoksun geldi. 6-2 kazanılan Akhisarspor maçında 3 gol atan Nijeryalı futbolcu kart cezalı nedeniyle Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek. 21 yaşındaki futbolcu Bu sezon 6 kez gol sevinci yaşadı.

Düdük Birincioğlu'nda

Bursaspor'la Menemenspor arasındaki maçı Trabzon Bölgesi hakemi Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu bugüne kadar Bursaspor'un 3 maçında düdük çaltı. Bursaspor bu maçlardan 2 galibiyet bir yenilgi çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.