Hava Durumu

Kırmızı Oda'da Nazlı kimdir?

Kırmızı Oda Nazlı'nın hayatı, dizinin yayınlanan son bölümünde dikkat çekti. Eşi ile boşanma aşamasında olan ancak ayrılmamakta kararlı olan Nazlı karakteri, takıntılarıyla ekranlara yansıdı. Nazlının travmanları ve çocukluğunda yaşadığı olaylar ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Duygusal yoksunluk yaşayan Nazlı karakterine hayat veren oyuncu Pınar Deniz'in performansı ise izleyenlerden tam not almayı başardı. İşte, Kırmızı Oda Nazlı ve oyuncu Pınar Deniz'in hayatı hakkında merak edilen bilgiler.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2021 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2021 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kırmızı Oda'da Nazlı kimdir?

Kırmızı Oda'ya hikayesi ile dahil olan Nazlı karakteri, hikayesi ile merak uyandırdı. Tıp doktoru olan ve kendisinden çok farklı biriyle evlilik yapmış olan Nazlı, dizide eşinden ayrılmak istemeyen takıntılı karakter olarak ekranlara yansıyor. Diğer yandan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini ile kariyerinde parlama yaşayan oyuncu Pınar Deniz, hayat verdiği Nazlı rolü ile dikkatleri üzerine topladı. Başarılı oyuncu dijital platformda yayınlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini üstlenmişti.

PINAR DENİZ KİMDİR?

Pınar Deniz 4 Kasım 1993'te Adana'da dünyaya geldi. Deniz, 10 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.
İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı.

KIRMIZI ODA NAZLI KİMDİR?

Kırmızı Oda dizisinde yer alan Nazlı, Recai ile son derece uyumsuz bir evlilik içinde ve bu evliliği kurtarmak için Doktor Hanım'dan danışmanlık almak isteyen karakter olarak yansıyor.

İyi bir eğitim almış ve iyi bir aile geçmişi olduğunu söyleyen Nazlı takıntılı halleri ile dikkat çekiyor. Nazlı karakterinin hastalığı ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.