Hava Durumu

Kırmızı Oda Haluk kimdir? İşte Yılmaz Kunt'un hayatı

-Kırmızı Oda dizisinin Haluk'u izleyenlerin dikkatini çekti. Oyuncu Yılmaz Kunt'un hayat verdiği Haluk karakteri dizinin son bölümünde, Nazlı'ya olan ilgisi ve sevgisi ile adından söz ettirdi. Nazlı'nın eski sevgilisi olan Haluk karakterini canlandıran başarılı oyuncu Yılmaz Kunt'un hayat ve biyografisi de ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Best Model of Turkey 2015 birincisi seçilen başarılı oyuncu Afili Aşk dizisinde Berk Koçar karakterine hayat vermişti. Peki, Kırmızı Oda Haluk kimdir? İşte, ayrıntılar.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2021 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2021 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kırmızı Oda Haluk kimdir? İşte Yılmaz Kunt'un hayatı

Kırmızı Oda Haluk karakteri dizinin son bölümünde merak edilen isimlerden oldu. Nazlı'nın eski sevgilisi olan Haluk, dizide karakteri ile izleyenlerden büyük beğeni aldı. Haluk karakterine hayat veren Yılmaz Kunt, Atılım Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde eğitimine devam ediyor.

YILMAZ KUNT KİMDİR?

Oyuncu Yılmaz Kunt 1994 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Modem ve oyunculuk yapan Kunt, Best Model of Turkey 2015 birincisi seçildi. Gülümse Yeter dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. "Bahtiyar Ölmez" yapımında Ömer karakterini canlandırdı.

Kanal D'de 2019'da yayınlanan Afili Aşk dizisinde Berk Koçar karakterine hayat verdi. Yılmaz Kunt Atılım Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde okumaktadır.

Best Model of Turkey, Best Model European Union ve Best Model of the World birincilikleri bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.