Hava Durumu

Kıskançlık krizi faciaya neden oluyordu!

İzmir'in Konak ilçesinde eski nişanlısının başkası ile birlikte olmasını içerleyen A.E yakınları ile birlikte nişanlısının yeni sevgilisinin mahallesini bastı. Pompalı tüfekler ile eski nişanlısının yeni sevgilisine ateş ederken, tüfekten çıkan saçmalar 3 çocuğa isabet etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2012 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2012 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kıskançlık krizi faciaya neden oluyordu!

Zeynep K. (17) nişanlısı Ahmet E.'den 6 ay öne anlaşamadıkları gerekçesi ile ayrıldı. Yaklaşık on gündür M.Ç ile görüşen Zeynep K. 'nın bu durumundan haberdar olan Ahmet E.'nin babası Kemal E. Topladığı 15 kişi ile Mustafa Ç'nin oturduğu sokağa gitmek için yola koyuldu. İddialara göre elinde pompalı tüfek olan gruptakilerden biri, Mustafa Ç.'yi görünce rastgele ateş açtı. Bu sırada silahtan çıkan saçmalar o sırada sokakta bisiklete binen Murat İşler'e, dedesi ile birlikte kaldırımda oturan Seher Belten'e ve arkadaşları ile birlikte sokakta oynayan Enes Alpağat'a isabet etti. Mahalle sakinlerinin durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı çocukları çevredeki hastanelere kaldırdı.

Tedavisi devam eden 3 çocuğun da hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tedavilerinin sürdürüldüğü belirtildi. Torunu ile birlikte kaldırımda otururken gözlerinin önünde torununa saçma isabet eden Seher Belen'in dedesi Selahattin Demirtaş, olay ile alakalı şu sözleri kullandı. "Bir anda sokağın aşağısından 15 kişilik grup silahlarla yürümeye başladı. Silah sesi ile birlikte torunumun vurulduğunu gördüm. Ben ve torunum ölümden döndük. İki taraf daha önce de kavga etmiş. Artık bu tür olayların bir son bulmasını istiyoruz." Polis ekipleri, baba Kemal E. ve oğlu Ahmet E. ile birlikte O.E., V.D. ve S.D.'yi gözaltına aldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.