Hava Durumu

Kısmetse Olur yarışmacısı son haliyle şoke etti!

Seda Akgül'ün sunumuyla Kanal D ekranlarında yer alan Kısmetse Olur programı ilk sezonundaki isimlerle reyting rekorlarını alt üst etmeyi başarmıştı. İlk sezonun fenomen gelin adayları arasında ise Ayça Beğen Ekin yerini aldı. Hayranlarının Ayçaliçe lakabını taktığı eski gelin adayı yıllar içerisinde imajında yaptığı değişiklikle gündeme gelmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kısmetse Olur yarışmacısı son haliyle şoke etti!

Kısmetse Olur programıyla tanınan fenomen gelin adayı aşk haberiyle bir süre gündemde kalmayı başarmıştı. Programın bitmesinin sonrasında yaptığı açıklamalarla ses getirmeyi başaran Ayça Beğen, Kısmetse Olur evinde yaşanan aşk ve kavgaların kurmaca olduğunu itiraf etmişti. Katıldığı evlilik programının ardından sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaya başlayan Ayça Beğen, yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı.

Programdaki halinden eser kalmayan Beğen, kilo verdiğini söyleyerek yeni imajını paylaştı. Kısmetse Olur'un Ayça'sını görenler tanımakta zorluk çekti.

DEĞİŞİME SAÇLARINDAN BAŞLADI

Evlilik programının sonrasında aşk hayatındaki çalkantılı durumlarla adından söz ettiren Ayça Beğen sık sık saç rengini değiştirmeyi tercih ediyordu. Saç rengini değiştirmenin yanında afro modelini uygulayan fenomen gelin adayının son hali hayranlarını şaşırttı.

Kısmetse Olur programında daha kilolu olan Beğen, kilo verdiğini söyledi. Yüz hatlarından zayıfladığı belli olan gelin adayı kumral saçlarının rengini koyulaştırmayı tercih etti. Fenomen ismin son hali ise takipçilerini ikiye böldü.

Ayça Ekin Beğen aldığı bir kararla saçlarını kıvırcık yaptı. Bazı takipçileri bu halini çok beğenirken bazıları ise yakıştırmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.