Hava Durumu

Kız Türk olsaydı tecavüz etmezdik

Fransa'nın başkentinde 3 Türk kardeş ile bir Faslı, Fransız kıza tecavüz etti. Verdikleri ifade ile başları daha da belaya girdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2014 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2014 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kız Türk olsaydı tecavüz etmezdik

Fransa’nın başkenti Paris yakınlarındaki Evry banliyösünde, üç Türk kardeş ve bir Faslı genç, bir genç kıza tecavüzle suçlanıyor.

Türkiye’den Paris’e göçen bir ailenin çocukları olan 17, 15 ve 13 yaşlarındaki üç kardeşle ilgili şok iddialar var. İddiaya göre zanlılar 'Kız Türk olsaydı tecavüz etmezdik' dedi.

“LCI” haber kanalında tartışılan saldırı, medyaya yansıyan bilgilere göre, 30 Mart akşamı meydana geldi.

Evry garında trenden inen 18 yaşındaki genç kız, cep telefonunu çıkararak konuşmaya başladı. Tam bu sırada üzerine atlayan dört erkek, kızı yakınlardaki parka sürükledi.

İKİ SAAT BOYUNCA TECAVÜZ ETTİLER

İddiaya göre, önce genç kızın üzerindeki eşyaları aldılar, ardından kıza iki saat boyunca tecavüz ettiler. Saldırganlar, genç kızı kanlar içinde bırakıp kaçtı. Yoldan geçen bir otomobil sürücüsü ilk yardım çağırarak genç kadını kurtardı.

HEPSİ 18 YAŞIN ALTINDA

Genç kadın aynı gece olay yerine gelen polise suç duyurusunda bulundu. Polis tarafından hastane acil sevisine kaldırılan genç kıza üç ay çalışmama raporu verildi. Genç kadının ve dört tecavüzcü gencin isimleri Fransız yasalarına göre, 18 yaşın altında oldukları ve suçları sabit olmadığı için verilmiyor.

KIZ TÜRK OLSAYDI TECAVÜZ ETMEZDİK

Aynı gece olayın faillerini aramaya çıkan polis, video kayıtları ve genç kızın detaylı tanıklığı sayesinde 4 genci 24 saat içinde yakaladı. Valleurs Actuelles dergisinin iddiasına göre, üç kardeş, “Eğer kız Türk olsaydı tecavüz etmezdik. Fransız olduğu için tecavüz ettik. Fransızların hepsi O… çocuğu” diye ifade verdi.

Hakimin, bu savunma üzerine Türk gençleri hakkında “yalnızca tecavüz ve barbarlık değil, ırkçılık suçundan” da soruşturma açtığı öne sürüldü.

17 yaşında olan büyük kardeşin daha önce de bir jandarmanın oğluna tecavüzden ceza aldığı ve altı ay önce şartlı salıverildiği ortaya çıktı. Diğer iki kardeşin ise şiddet kullanarak hırsızlık yapmaktan sabıkalı oldukları belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.