Hava Durumu

'Kıza bakma' kavgası! Ayırmaya çalışan kişi de bıçaklandı

İstanbul Avcılar'da iddiaya göre bir kıza bakma konusunda çıkan tartışmada, biri araya girmek isteyen olmak üzere iki kişi bıçaklandı. Polis, kaçan iki şüpheliyi kısa sürede yakalayarak, gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2020 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2020 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Kıza bakma' kavgası! Ayırmaya çalışan kişi de bıçaklandı

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yoldan geçen bir kıza bakma konusunda gençler arasında başlayan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgayı görerek, araya girmek isteyen markette bulunan bir kişi de tarafları ayırmak istedi. Olayda, kimlikleri açıklanmayan kavgaya karışan bir kişi ile araya girmek isteyen kişi bıçakla yaralandı. İki şüpheli, buldukları bir araçla kaçtı.

Olayın bildirilmesi üzerine sevk edilen ambulanslarla ilk müdahaleleri yapılan iki yaralı ve kavgayı görünce sinir krizi geçirerek fenalaşan bir kadın çeşitli hastanelere kaldırıldı. Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri kısa sürede gelerek toplanan kalabalığı koronavirüs tehdidi nedeniyle risk oluşturmaları nedeniyle uzaklaştırırken kaçan iki şüpheliyi tespit ederek gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.