Hava Durumu

Kızına saldıran köpeğe öyle bir şey yaptı ki...

ABD'nin Texas eyaletinde pitbull cinsi köpeğin 2 yaşındaki kızına saldırdığını gören anne, çocuğunu kurtarmak için köpeğin kulağını ısırdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2014 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2014 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızına saldıran köpeğe öyle bir şey yaptı ki...

Arkadaşının ricası üzerine köpeğine bakmak üzere evine giden Chelsea Camp isimli kadın beklenmedik bir olay yaşadı. Normalde sakin olan köpek bir anda yanında getirdiği 2 yaşındaki kızı Mackenzi Plass'a saldırmaya başladı. Annelik içgüdüsüyle davranan Camp, önce köpeğin ağzına yumruk attı sonrasında ise kulağını ısırarak kopardı.

Yaşanan olay sırasında bir ara 911 acil hattını  aramayı başaran anne, derhal yardım istedi. Olay yerine gelen bir polis memuru köpeği öldürmeyecek şekilde vururken, yakalanan köpek daha sonra uyutuldu.
Olay sonrası bir kanala röportaj veren Chelsea Camp , kızına saldıran köpeğin, başta sakin olduğunu, kızının yanına gelip koklamaya başladığını söyledi. Olayın bu noktadan sonra patlak verdiğini belirten Camp, pitbullun,kızının üzerinde kendi köpeğinin kokusunu alıp saldırganlaşmış olabileceğini söyledi.

Yaklaşık bir ay önce gerçekleşen olay sonrası, kollarından yaralanan anne ve vücudunun çeşitli yerlerinden yara alan kızının iyileşmekte olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.