Hava Durumu

Kızını öldüren anneden dehşete düşüren sözler: Eşarbımla boğdum

İzmir'in Buca ilçesinde kızı Zeynep Vural'ı (29) öldürdüğünü belirterek polise teslim olan Ayşe Vural ifadesinde, "Kızım uyuşturucu bağımlısıydı. Sürekli olarak bu yüzden aramızda kavga çıkıyordu. Yine kavga çıktı, boğuşurken yere düştük. Sonra onu eşarbımla boğdum" dediği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızını öldüren anneden dehşete düşüren sözler: Eşarbımla boğdum

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Laleli Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın giriş katında meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Ayşe V., kızı Zeynep Vural'ı boğarak öldürdüğünü söyleyip, teslim oldu.

Ayşe Vural ifadesi doğrultusunda sağlık ekibiyle eve giden polisler, Zeynep Vural'ın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede, Zeynep Vural boğularak öldürüldüğü belirlendi. Zeynep Vural'ın cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri Ayşe Vural İle eşi Saffet Vural ve oğlu Ömer Vural'ı gözaltına aldı.

'EŞARBIMLA BOĞDUM'

Ayşe Vural polise verdiği ifadede, "Kızım uyuşturucu bağımlısıydı. Sürekli olarak bu yüzden aramızda kavga çıkıyordu. Yine kavga çıktı, boğuşurken yere düştük. Sonra onu eşarbımla boğdum" dedi. Şüphelilerin, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.