Hava Durumu

Kızının katili eşini görünce dayanamadı

Zonguldak'ta, 15 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan babaya, yargılandığı dava kapsamında olay yerinde keşif yaptırırken eşi sinir krizleri geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2014 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2014 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızının katili eşini görünce dayanamadı

Zonguldak'ta ruhsatsız tabancasıyla 15 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan baba, yargılandığı dava kapsamında mahkeme heyetince olay yerinde keşif yaptırıldı

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinin 22 Ocak'taki ilk duruşmada aldığı karar doğrultusunda, tutuklu olarak yargılanan sanık Ayhan E'nin yanı sıra tanık olarak dinlenen eşi Meliha E. ve kızı T. N. E (13) ile taraf avukatları olayın gerçekleştiği Tepebaşı Mahallesi'ndeki evde keşfe katıldı.

Keşif için ilk olarak eve giren anne Meliha E. ve kızı T. N. E, evden çıktıklarında gözyaşlarına hakim olamadı.

Evden ayrılırken cezaevi aracının içinde bekleyen eşine dönen Meliha E, "Katil, hayatımızı kararttın. Sen hangi düşmanı öldürdün. Utanmadın mı sen bu eve gelmeye. Çocuklarımın, benim hayallerimin katilisin sen. Kendinle gurur mu duyuyorsun? Sen bu çocuk ağlarken nasıl dayanıyorsun. Nasıl kıydın benim çocuklarıma, ben baktım onlara, kapı kapı dilendim onları büyütmek için" şeklinde tepki gösterdi.

Sanık Ayhan E, daha sonra olayın yaşandığı eve jandarma eşliğinde götürülerek keşif yaptırıldı. Yaklaşık bir saat süren keşfin ardından tekrar cezaevi aracına bindirilen Ayhan E, cezaevine götürüldü.

Öte yandan, Meliha E, eşi Ayhan E'nin cezaevi aracına bindirildiği sırada baygınlık geçirdi.

Meliha E'ye ilk müdahaleyi yanındaki kızı ile çevredeki komşuları yaptı.

Ayhan E, Tepebaşı Mahallesi'ndeki evinde 11 Eylül 2013'te annesinin kendisini aldattığını gizlediği gerekçesiyle 15 yaşındaki kızı F.E'yi tabancayla başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.