Hava Durumu

KOBİ'lere e-Ticarette Dayanışma Kampanyasına destek

KMK Bilgi Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Seda ÜNAL Ticaret Bakanlığının başlatmış olduğu KOBİ'lere e-ticarette dayanışma kampanyasına 20 milyon indirim çeki ile destek vereceklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2020 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2020 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
KOBİ'lere e-Ticarette Dayanışma Kampanyasına destek

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "E-Ticaret Olarak KOBİ'lerin Yanındayız" kampanyasının daha fazla KOBİ'yi e-ticaretle tanıştırmanın yanı sıra internet ve e-ticaretin daha nitelikli kullanılmasını teşvik etmeyi amaçladığını belirterek, "Kampanya sayesinde pazarlama sıkıntısı çeken küçük işletmelerimize çözüm getirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Bakanlığın tüm dünyayı etkisine altına alan Covid-19 pandemisinin KOBİ'ler üzerinde olumsuz etkisini azaltmak, KOBİ'lerin bu dönemde ticaretinin devamını sağlamak amacıyla başlattığı "E-Ticaret olarak KOBİ'lerin Yanındayız" temalı kampanyaya, ilk etapta 10'un üzerinde elektronik ticaret sitesi ve yer sağlayıcı katılarak, destek sağladı.

Bu desteğin ardından KMK Bilgi Teknolojileri A.Ş. Genel müdürü Seda ÜNAL tarafından yapılan açıklamada Dünyada ve ülkemizde de yaşanan Covid-19 pandemisinin bazı sektörlerde ciddi sıkıntılar ortaya çıkartmıştır. Bu sıkıntıların online alışveriş e-ticaret ile belirli seviyede azalması görülmüştür. ÜNAL, bu sıkıntılı süreçte ülkemizdeki KOBİ'LERE 2020 yılı sonuna kadar e-ticaret yazılım alımlarında kullanabilecekleri 10 Adet 2000 TL tutarında çek dağıtacaklarını duyurdu. Ayrıca ÜNAL, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ında yaptığı açıklamayı da hatırlatarak, tüm dünyayı olumsuz etkileyen pandemi sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile KOBİ'lere birçok önemli desteğin sağlandığını, bunun yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca da çeşitli destek paketlerinin açıklandığını belirtti. KMK Bilgi Teknolojileri olarak 22 yıldır KOBİ'lerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan ÜNAL, "KOBİ'lerimiz hem iç ticaret hem de e-ihracat yapabilmeleri için uygun çözümlere kolayca ulaşabileceklerdir. Bakan Pekcan'ın çağrısına sessiz kalmayan ÜNAL, çağrının ardından hızlıca özel e-ticaret paketleri oluşturarak KOBİ'lerin teknolojiye kolayca erişmelerine olanak sağlayacaklarını birlik, beraberlik ve dayanışma ile daha güçlü olacağız dedi.

ÜNAL, KOBİ'lerimiz herhangi bir ayrımcılık veya şart olmadan 10 adet 2000 TL tutarlarındaki çeklere kmk.net.tr internet sitemiz üzerinden alabilirler dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.